Tussentijdse toets Autorijbewijs

Het blijft altijd spannend, examen doen voor het autorijbewijs. Tijdens de lessen bereidt de rijinstructeur je goed voor op dit bijzondere moment. Je kent alle verkeersborden, weet hoe je moet invoegen en wie er wanneer voorrang heeft. En in de soms drukke straten van Drachten hebben jullie alle bijzondere verrichtingen uitvoerig geoefend. Om te bepalen of je klaar bent voor je rijbewijs is de volgende stap de TTT of Tussentijdse toets.

Wat is de tussentijdse toets?

Tijdens de TTT oefen je voor het échte examen. Een soort generale repetitie dus. Samen met je instructeur vertrek je vanuit Drachten naar het CBR. Daar stapt de examinator in en begin je aan de tussentijdse toets. Spannend? Zeker! Maar gelukkig is het tijdens de TTT niet zo erg als je een foutje maakt. Daar is het juist voor. Je rijinstructeur is er de hele tijd bij en kijkt mee vanaf de achterbank.

Instructeurs met geduld

Het hebben van veel geduld zorgt voor de beste resultaten.

Heb je lessen over?

Dan krijg je het resterende bedrag terug!

Extra korting

Bij directe overmaking krijg je € 10 korting op het pakketprijs!

Spoedcursus

Het halen van je rijbewijs in slechts 10 dagen

Betalen in termijnen

Betalen in 2 termijnen is mogelijk bij Rijschool Parel!

Veilig op de weg

Wij zorgen ervoor dat jij zo veilig mogelijk de weg op kunt.

Tijdens de TTT

De tussentijdse toets is vergelijkbaar met een normale rijles. Jullie gaan een stukje rijden en de examinator bekijkt hoe jij je gedraagt in het verkeer. Het is niet erg om een beetje zenuwachtig te zijn, maar probeer je zo natuurlijk mogelijk te gedragen. De examinator zal je daarnaast vragen om wat bijzondere verrichtingen te doen. Dit kan een keer-, parkeer-, of stopopdracht zijn. Als je dit goed doet kan je hier voor vrijstelling krijgen. Na de tussentijdse toets bespreekt de examinator hoe het is gegaan. Je krijgt een adviesformulier mee waar op staat wat je nog extra moet oefenen. Met de adviezen van de examinator kan je tijdens de rijlessen aan de slag.
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

This message is only visible to site admins
Problem displaying Facebook posts.

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460

Wat als de tussentijdse toets slecht gaat?

Dat is geen enkel probleem! De tussentijdse toets is er juist om te laten zien hoe ver je bent. Ook heb je alvast kunnen wennen aan het echte examen dat je binnenkort mag doen. Hierdoor zal je de volgende keer minder zenuwachtig zijn. Gebruik de tussentijdse toets om te oefenen en om je goed voor te bereiden. Dan heb je binnenkort zeker je rijbewijs en kan je zelf – zonder rijinstructeur – rijden door de straten van Drachten!
Menu