Rijschool Drachten

Geduld hebben zien wij als een erg belangrijk punt als het gaat om rijlessen. Veel van onze leerlingen vonden dit een erg fijne manier van leren. Buiten dat hebben wij een erg hoog slagingspercentage en dat is niet voor niets.

Rijschool Drachten voor het behalen van je rijbewijs

Ben jij op zoek naar een rijschool die er samen met jou voor zal zorgen dat jij je rijbewijs snel hebt? Dan zijn wij van Rijschool Drachten een hele mooie mogelijkheid. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij jou zo goed mogelijk helpen. Wij zijn namelijk al 13 jaar een begrip in Drachten en omgeving. Al onze rij instructeurs hebben erg veel passie voor het vak, zij zullen er alles aan doen om jou te laten slagen.

Instructeurs met geduld

Het hebben van veel geduld zorgt voor de beste resultaten.

Heb je lessen over?

Dan krijg je het resterende bedrag terug!

Extra korting

Bij directe overmaking krijg je € 10 korting op het pakketprijs!

Spoedcursus

Het halen van je rijbewijs in slechts 10 dagen

Betalen in termijnen

Betalen in 2 termijnen is mogelijk bij Rijschool Parel!

Veilig op de weg

Wij zorgen ervoor dat jij zo veilig mogelijk de weg op kunt.

Zo snel mogelijk je rijbewijs halen

Wij van rijschool Drachten begrijpen het dat jij zo snel mogelijk je rijbewijs wilt halen. Daarom is het bij ons mogelijk om een spoedcursus te volgen. Dit is niet zomaar een cursus, dit is namelijk de beste spoedcursus in de omgeving. Doordat wij werken met ervaren rij instructeurs, kunnen wij jou in rap tempo auto leren rijden. Hierbij zorgen wij ervoor dat jij zo goed en veilig mogelijk leert rijden. Echter doen we dit versneld, zodat jij snel je rijbewijs hebt. Wij slaan geen enkele stap over omdat wij willen dat jij zo goed mogelijk leert rijden. Met een spoedcursus rijd je lange tijd achter elkaar, hierdoor leer je het sneller.
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

This message is only visible to site admins
Problem displaying Facebook posts.

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460

Rijschool Drachten biedt veel voordelen

Mocht jij ook willen ervaren hoe het is om een rijles te volgen bij Rijschool Drachten? Dan kan je dit in eerste instantie gratis doen! Wij bieden namelijk een gratis rijles aan. Op deze manier kun je kijken of rijlessen volgen bij Rijschool Drachten echt iets voor jou is. Je maakt dan kennis met onze passie voor het vak en de rustige manier van rijlessen.
Menu