Automaat rijlessen

Wil je leren rijden met een automaat auto? Dan ben je bij Rijschool Parel op het juiste adres. Wij hebben jarenlang ervaring met het leren rijden en kunnen je in een mum van tijd op weg helpen.
Neem vandaag nog contact met ons op om je eerste les te boeken!

Wat zijn de voordelen van automaat rijlessen?

Er zijn vooroordelen over automaten, bijvoorbeeld dat deze mindere prestaties leveren, langzaam optrekken en meer brandstof gebruiken. Dit is allang niet meer zo. Inmiddels zitten er meer en meer voordelen aan automaat rijden ten opzichte van een handgeschakelde auto. Zo is het rijden van een automaat bijvoorbeeld rustiger en verloopt de eerste keer automaat rijden gemakkelijk. Doordat je niet hoeft te schakelen en minder hoeft te multitasken, ervaar je bij de eerste keer automaat rijden vaak een grotere focus. Daarnaast zorgt dit er ook voor dat je zuiniger gaat rijden.

Instructeurs met geduld

Het hebben van veel geduld zorgt voor de beste resultaten.

Heb je lessen over?

Dan krijg je het resterende bedrag terug!

Extra korting

Bij directe overmaking krijg je € 10 korting op het pakketprijs!

Spoedcursus

Het halen van je rijbewijs in slechts 10 dagen

Betalen in termijnen

Betalen in 2 termijnen is mogelijk bij Rijschool Parel!

Veilig op de weg

Wij zorgen ervoor dat jij zo veilig mogelijk de weg op kunt.

Automatisch rijden: een veilige en comfortabele keuze

Door de vele files in Nederland wordt het voor veel mensen fijner en veiliger om in een automaat te rijden. Je bent dan niet meer druk met schakelen, maar je kunt jouw aandacht besteden aan het verkeer om je heen. Ga jij binnenkort ook automaat rijden? Volg nu automaat rijlessen bij Rijschool Parel en ontdek wat het voor jou kan betekenen!
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

This message is only visible to site admins
Problem displaying Facebook posts.

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460

Welk type auto wordt gebruikt bij Rijschool Parel voor automaat rijlessen?

Bij Rijschool Parel rijdt u in een Golf 7, een van de meest populaire modellen van Volkswagen. Deze luxe uitvoering beschikt over diverse extra’s waaronder stoelverwarming voor een aangename rijervaring, zelfs tijdens de koudere maanden. Maar daar blijft het niet bij, onze Golf 7 gaat nog een stap verder en beschikt ook over een massagestoel voor de bestuurder. Hierdoor kunt u tijdens het rijden ontspannen en uw spieren ontspannen. Dit zorgt voor een nog comfortabelere en veiligere rijervaring. Dus of u nu een beginnende rijder bent of al enige ervaring heeft, bij ons bent u verzekerd van een topkwaliteit rijervaring in een luxe en comfortabele auto.

Menu