Rijopleiding In Stappen in Drachten?

Voel jij dat er helemaal klaar voor bent om aan te vangen met je rijopleiding en zou je dat graag stapsgewijs doen? Ga dan voor de RIS opleiding, dat kan gewoon lekker bij jou in de buurt, in de vertrouwde omgeving van Drachten. Nu vraag je je misschien af: RIS opleiding, waar staat dat voor? Eigenlijk is het heel eenvoudig: RIS is de Rijopleiding In Stappen. Wanneer je voor dit traject kiest doe je alles wat bij een andere lesmethode ook wordt gedaan, maar dan stapsgewijs.

Waarom kiezen voor een Rijopleiding In Stappen?

Het voordeel van een Rijopleiding In Stappen is dat de opleiding echt helemaal wordt toegespitst op jou en de snelheid waarmee je de nieuwe dingen oppikt. Tijdens de RIS opleiding neemt de rijinstructeur je stap voor de stap mee in de wereld van manoeuvres en vaardigheden die je onder de knie moet hebben om uiteindelijk een goede chauffeur te worden.

Instructeurs met geduld

Het hebben van veel geduld zorgt voor de beste resultaten.

Heb je lessen over?

Dan krijg je het resterende bedrag terug!

Extra korting

Bij directe overmaking krijg je € 10 korting op het pakketprijs!

Spoedcursus

Het halen van je rijbewijs in slechts 10 dagen

Betalen in termijnen

Betalen in 2 termijnen is mogelijk bij Rijschool Parel!

Veilig op de weg

Wij zorgen ervoor dat jij zo veilig mogelijk de weg op kunt.

Hoe ziet de Rijopleiding In Stappen eruit?

De Rijopleiding In Stappen is opgedeeld in vier modules, die ieder worden afgesloten met een toets. De modules richten zich op het bedienen en beheersen van de auto, het kundig en veilig rijden in gemakkelijke situaties, het kundig en veilig rijden in moeilijke situaties en het veilig en verantwoord rijden tijdens bijzondere en extra gevaarlijke situaties en weersomstandigheden.
Bij de RIS opleiding krijg je ook huiswerk mee waarmee je je goed op de lessen kunt voorbereiden. Het is daarom erg belangrijk gedisciplineerd met dit huiswerk aan de slag te gaan. Wanneer je alle vier de modules hebt doorlopen is het tijd voor je praktijkexamen. Als het goed is ben je op dit moment al zo kundig, dat je geen enkel probleem zult hebben om glansrijk voor je examen te slagen!
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

This message is only visible to site admins
Problem displaying Facebook posts.

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460

Is een Rijopleiding In Stappen beter dan een andere vorm van rijlessen?

 

Of de Rijopleiding In Stappen de beste manier is om je rijlessen te volgen, is echt per persoon anders. Wel kunnen we vaststellen dat de kwaliteit van een RIS opleiding hoger ligt dan dat van andere methodes en zijn de slagingspercentages aanzienlijk groter. We plannen jouw Rijopleiding In Stappen in Drachten daarom graag met je in!
Menu