Leer rijden op de
slimme manier.

Je rijbewijs binnen 10 dagen!

Met de spoedcursus kun je namelijk snel rijbewijs halen, terwijl we er tegelijkertijd samen aan werken om jou op te leiden tot een goede chauffeur die uitstekend let op de veiligheid in het verkeer.

Bespaar tijdelijk €250,-

Snel rijbewijs halen in Drachten

Al 13 jaar is Rijschool Parel actief in de omgeving van Drachten, Heerenveen en Leeuwarden. Door de jaren heen hebben onze rij instructeurs al vele leerlingen mogen begeleiden op hun weg naar het rijbewijs en ze kijken er nu al naar uit om ook jou fantastisch te leren autorijden.
Onze rij instructeurs hebben ongelofelijk veel passie voor hun vak en door hun geduldige manier van lesgeven zal ook jij de rijlessen bij Rijschool Parel erg prettig en leerzaam vinden. Rijschool Drachten nodig? moet je bij Rijschool Parel zijn!

Instructeurs met geduld

Het hebben van veel geduld zorgt voor de beste resultaten.

Heb je lessen over?

Dan krijg je het resterende bedrag terug!

Extra korting

Bij directe overmaking krijg je € 10 korting op het pakketprijs!

Spoedcursus

Het halen van je rijbewijs in slechts 10 dagen

Betalen in termijnen

Betalen in 2 termijnen is mogelijk bij Rijschool Parel!

Veilig op de weg

Wij zorgen ervoor dat jij zo veilig mogelijk de weg op kunt.

De beste spoedcursus in Drachten

Wij durven gerust te stellen dat we jou de beste spoedcursus in de wijde omgeving van Drachten kunnen aanbieden en staan garant voor de kwaliteit van onze rijschool. Onze zeer ervaren en uiterst deskundige rij instructeurs leren je alle kneepjes van het vak en laten je in een versneld tempo kennismaken met alles wat er bij veilig en comfortabel autorijden komt kijken. Van de geldende verkeersregels tot aan de werking en de juiste bediening van de auto.
Je hoeft dus zeker niet bang te zijn dat je door een spoedcursus onderdelen zou missen. In tegendeel: we behandelen alles wat je nodig hebt om een goede chauffeur te worden en slaan hierbij geen enkele stap over. Dit omdat we jou niets anders dan de beste kwaliteit rijlessen willen aanbieden. Snel rijbewijs halen betekent dus zeker niet onveilig je rijbewijs halen.
Eigenlijk zou je zelfs kunnen zeggen dat doordat je tijdens de spoedcursus zo vaak wat langer achter elkaar auto rijdt, je juist beter leert rijden. Je zult merken dat je gedurende jouw rijlessen steeds beter en sneller leer anticiperen op andere weggebruikers, wat jou tot een uitstekende chauffeur zal maken. En daarna, lekker snel rijbewijs halen!
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

This message is only visible to site admins
Problem displaying Facebook posts.

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460

Waarom zou je een spoedcursus volgen?

Het grote voordeel van het volgen van een spoedcursus is vrij simpel: je leert alles wat je nodig hebt om goed en veilig auto te kunnen rijden, alleen ben je met deze rijlessen veel eerder aan je rijbewijs toe dan bij reguliere autorijlessen. Bovendien ben je dan goed voorbereid op je praktijkexamen. Je zult zien hoe snel je het autorijden oppikt en dat je naarmate de spoedcursus vordert, je een steeds betere chauffeur wordt! In een aantal lessen met één van onze uitstekende rij instructeurs koers jij vervolgens af op je praktijkexamen. Natuurlijk weet jij dan inmiddels precies wat je moet doen en hengel je pijlsnel je rijbewijs binnen! En dan is het pas echt tijd om lekker te genieten van het zelf auto rijden.
Kortom, ben jij klaar om in te stappen en snel je rijbewijs te halen? Ga dan voor onze spoedcursus voor je Rijbewijs B in Drachten!
Menu